Onder het motto ‘Hegelsommers voor Hegelsommers’, streven we samen met u naar een betere zelfredzaamheid en saamhorigheid. Dit doen we door dorpsgenoten de steun te bieden die ze nodig hebben.

Waar kunt u HEHO voor inschakelen?
Wij zijn er voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wij kunnen u op verschillende manieren ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:
– Invullen van formulieren;
– Kleine klusjes in huis en tuin;
– Boodschappen;
– Vervoer;
– Samen naar de dokter gaan;
– Een maatje om gezellig mee te buurten;
– WMO-vragen.
Aarzel niet om ons te vragen. Samen met u kijken wij naar een oplossing voor uw persoonlijke situatie. HEHO heeft nauw contact met zorginstellingen en de gemeente en schakelt hen in daar waar nodig.

Tekeningen
Afgelopen week en ook deze week hebben de vrijwilligers van HEHO de meest prachtige tekeningen en knutselwerkjes rondgebracht van de kinderen van de basisschool onder de noemer ‘gezellige post’. De ontvangers waren mensen die vooral in deze lastige tijd wel een positief kaartje kunnen gebruiken. Door veel mensen werd dit initiatief enorm gewaardeerd. Lieve kinderen van basisschool Onder de Linde: DANK JULLIE WEL namens de postontvangers.

Bereikbaarheid
HEHO is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur, tel. 06-83513499, mailadres: heho@hegelsom.nl

Meer informatie op: https://www.hegelsom.nl/heho