HEHO is een gezellige plek waar je elkaar kunt ontmoeten, een spelletje kunt spelen of een hulpvraag kunt stellen. HEHO is elke vrijdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur.

 

Op 25 februari j.l. was er echter iets speciaals. De vrijwilligers van de HEHO open inloop presenteerde vandaag een ‘lekkere tas soep’.

Het was weer een gezellige en goedbezochte inloopochtend van de HEHO in zaal Debije. Dat het drukker was dan normaal had een goede reden, door de vrijwilligers was er gezorgd voor soep. Vanaf 10 uur begonnen de eerste bezoekers binnen te lopen en onder het genot van een kopje koffie of thee, al naar wens, was het al snel gezellig. Omstreeks 11:15 werd de soep van Paulus Kookt binnen gebracht en door de vrijwilligers van HEHO samen met het brood en kruidenboter uitgeserveerd voor de ongeveer 25 gasten.

De soep was lekker en bij velen ging een tweede tas soep er met smaak in. Zo rond 13:00 uur gingen de laatste bezoekers naar huis. Als HEHO kunnen we terugkijken op een gezellige en goedbezochte en geslaagde vrijdagochtend. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lijkt het u ook leuk om een keer tijdens de open inloop van HEHO aan te sluiten dan kunt u gewoon binnenlopen op vrijdagmorgen uiteraard wanneer het u uitkomt.