De weekmarkt op vrijdagmorgen in Hegelsom verhuist van de parkeerplaats aan de Kogelstraat naar de Pastoor Debijestraat.
De kramen krijgen daar een plek ter hoogte van de pastorie.

Op de voormalige locatie van de A-markt in Hegelsom komen 7 sociale huurappartementen.  Daardoor kan de markt niet meer voor de voormalige A-markt en op de parkeerplaatsen tegenover gehouden worden. Volgens de gemeente is de nieuwe plek verkeersveiliger voor de kraamhouders en bezoekers: “Op de Pastoor Debijestraat kunnen de marktkramen aan één kant van de weg op de parkeerplaatsen voor de pastorie terecht. Hier is ook meer plaats.”

Tevens zal tijdens deze weekmarkt op de vrijdagmorgen ook zaal Debije  open zijn voor het nuttigen van een kopje koffie.
Om de wekelijkse markt op de vrijdagmorgen mogelijk te maken, moet aan de Pastoor Debijestraat een nieuwe elektriciteitskast worden geplaatst. Volgens de gemeente kunnen wij vanaf 1 maart 2021 op de nieuwe locatie terecht.

Dit houdt in dat er op de vrijdagmorgen tussen 08.00 uur en 13.00 uur niet meer geparkeerd mag worden tegenover de pastorie en kerk.