Hegelsoms Hulp- en Ondersteuningspunt

Het Hegelsoms Hulp- en Ondersteuningspunt (HEHO) is een burgerinitiatief ter bevordering van de leefbaarheid in Hegelsom.  We streven samen met u naar een betere zelfredzaamheid en saamhorigheid door dorpsgenoten de steun te bieden die ze nodig hebben, “Hegelsommers voor Hegelsommers”.  HEHO is onderdeel van het Dorpsplatform Hegelsom.

Waar kan HEHO u mee helpen?

Elk dorp, hoe klein ook, zal altijd inwoners hebben die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. HEHO helpt in deze zoektocht door een bemiddelende rol te spelen in vraag en aanbod. Heeft u ergens ondersteuning bij nodig? Aarzel dan niet om ons te vragen zodat wij samen kunnen kijken naar een oplossing voor uw situatie. HEHO heeft nauw contact met zorginstellingen en de gemeente en kan daardoor ook ondersteunen in WMO-gerelateerde vraagstukken.

 

Hoe kan ik in contact komen met HEHO?

Bij het wekelijkse inloopuur is iedereen welkom en bieden we op een laagdrempelige manier burenhulp op dorpsniveau. Onze vrijwilligers staan klaar staan met een luisterend oor voor al uw vragen. De tijden en locatie van de inloopuren worden bekendgemaakt op de website van het Dorpsplatform Hegelsom en in het Haegelsums Bledje . Naast het binnenlopen is er ook de mogelijkheid om telefonisch (06-83513499) of via e-mail (heho@hegelsom.nl) contact op te nemen.

 

Hoe kan ik een bijdrage leveren aan HEHO?

Heeft u (vrijwilligers)ervaring of denkt u dat uw hulp of expertise bij kan dragen aan dit initiatief? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Uw kwaliteiten en hulpvaardigheid zullen ongetwijfeld goed van pas komen. Elke kans grijpen we aan om samen met u klaar te staan voor de Hegelsommers die daar behoefte aan hebben!

Het Hegelsoms Hulp- en Ondersteuningspunt hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring staan deze voorwaarden beschreven alsook hoe wij omgaan met de verwerking van uw persoonsgegevens.

Contact

Hegelsoms Hulp- en Ondersteuningspunt (HEHO)

Snellenstraat 19
5963 AX Hegelsom
heho@hegelsom.nl
Tel. 06-83513499

Dorpsplatform Hegelsom