Jong zijn in Hegelsom

Elk kind en elke jongere in de leeftijd van 0 – 21 jaar voelt zich thuis in Hegelsom en kan naar tevredenheid gebruik maken van voorzieningen en activiteiten.

Voorzitter: Roy Heldens

Informatie

Onze werkgroep bestaat uit twee commissies: commissie Spelen en activiteitencommissie jeugd 12 – 16 jaar. Wij vinden het belangrijk dat (jonge) ouders en jongeren deel uitmaken van genoemde commissies evenals Jong Nederland, Stem van de Jeugd en OJC Phoenix. Met al deze partijen kunnen wij iets betekenen voor alle kinderen en jongeren in Hegelsom.

 

Wij zoeken nog inwoners die mee willen denken of goede ideeën hebben.  Heeft u interesse? Heel fijn! Neem dan contact op met het Dorpsplatform.

Nieuws van de werkgroep

Terugblik digitale bijeenkomst Dorpsplatform dinsdag 23 februari 2021

Vanwege de huidige corona maatregelen is het helaas niet mogelijk om onze openbare Dorpsplatform vergaderingen fysiek in zaal Debije te houden. Vandaar dat wij besloten hebben om deze openbare vergaderingen op deze manier door te laten gaan tot dat de beperkingen zijn...

Uitnodiging openbare digitale bijeenkomst woningbouw PETC terrein.

Op dinsdag 23 februari 2021 om 20.00 uur is er een speciale digitale Dorpsplatform bijeenkomst over de woningbouwplannen op het voormalige PETC terrein.Alle inwoners van Hegelsom zijn hierbij uitgenodigd om deel te nemen. AanmeldenHet is noodzakelijk om je vooraf aan...

Dorpsplatform Hegelsom